R.Madrid Baptista'yı gözden çıkardı

24 Ağustos 2007 Cuma




Bir dönem Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Brezilyalı yıldız Julio Baptista, kulübü Real Madrid tarafından satış listesine konuluyor.

Son olarak kadrosuna Arjen Robben ve Heinze gibi yıldızları katan La Liga Şampiyonu Real Madrid, şişkin olan kadrosunu azaltma yoluna gidiyor. İspanya'da yayın yapan Marca Gazetesi'nin haberinde, sezon öncesi transfere 119 milyon euro harcayan Real Madrid'in Baptista ve Marcelo'yu gözden çıkardığı ifade edildi. Haberde, Real Madrid'in Baptista'yla birlikte; Guti, Sneijder, Higuain, Robinho, Raul ve son olarak da Robben transferiyle birliye çok sayıda forvet oyuncusuna sahip olduğunu zaten daha önce de kadroda düşünülmeyen Baptista'nın satılmaması için hiçbir neden kalmadığını iddia etti. Marca Gazetesi, Real Madrid yönetiminin Baptista için 20 milyon euro istediğini ancak fiyatın 15 milyon euroya kadar indirilebileceğini de okurlarına aktardı. Bu arada kadroda düşünülmeyen bir başka isim olan Marcelo için Real Valladolid'in devrede olduğu ve iki kulübün de anlaşmak üzere oldukları bildiriliyor.

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Arsenal'de kiralık olarak oynayan Baptista için uzun süre girişimlerde bulunmuş, transferi bitirme aşamasına geldiği zaman ise, Brezilya Milli Takımı'yla Copa America Finalleri'nde bulunan Baptista, oynadığı futbol ve attığı gollerle bir anda fiyatını katlamıştı. Bunun üzerine Sarı-kırmızılılar da bu transferden vazgeçmişti.

0 yorum: