R.Madrid Endonezya'ya Açılıyor

11 Ekim 2007 Perşembe




İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid'in, Endonezya'nın ünlü tatil adası Bali'de futbol akademisi açmayı planladığı bildirildi.

Endonezya Ulusal Spor Konseyi'nden yapılan açıklamada, yıldızlar topluluğu Real Madrid'in, Endonezya'nın ünlü tatil bölgesi Bali'de, bir futbol akademisi açmaya hazırlandığı ifade edildi. Real Madrid'li bir üst düzey yetkilinin konuyla ilgili olarak Bali'ye gittiği ve bir dizi görüşmelerde bulunduğu öğrenildi. İspanyol ekibinin Bali'deki futbol akademisini bu yılın sonuna doğru yapmaya başlayacağı belirtiliyor. Real Madrid'in yaptıracağı futbol akademisinde yaşları 9 ila 18 arasında değişen 220 öğrenci eğitim görecek ve öğrenciler 10 aylık bir eğitimden geçirilecek. Futbol okuluna öğrenci kabulünün ise Aralık ayında başlaması bekleniyor. Öğrencilerin Endonezyalılar'ın dışında yabancılardan da oluşabileceğini belirten yetkililer ise öğrenci başına 20 bin dolar alınmasının planlandığını vurguluyor. Futbol okulundaki 10 aylık eğitimini başarıyla tamamlayan en iyi öğrenciler yıl sonunda Real Madrid'le birlikte antrenmanlara çıkmaya başlayacak.

Real Madrid'in Bali'deki yatırımı denizaşırı ikinci futbol yatırımı olarak olacak. İspanyol ekibinin bundan önceki ilk deniz aşırı yatırımı Meksika'da olmuştu

0 yorum: