Bernabeu'da Robinho Şov..!

14 Kasım 2007 Çarşamba



La Liga'nın 12. hafta mücadelesinde Real Madrid evinde Mallorca'yı 4-3 mağlup etti. Gol düellosu şeklinde geçen maçta ev sahibi ekibin gollerini 12 ve 17. dakikalarda Robinho, 62'de Raul ve 72. dakikada Ruud Van Nistelrooy kaydetti. Konuk takım Mallorca'nın golleri 14 ve 37. dakikalarda Varela ile 58. dakikada Güiza'dan geldi.

Santiago Bernabeu'da oynanan ve baştan sona müthiş bir heyecana sahne olan maçta taraftarlar tam 7 gol izledi. Hafta arası Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçta deplasmanda Olympiakos'la berabere kalan Real Madrid ligde, 3-2 geriye düştüğü maçta Mallorca'yı zor da olsa geçerek lider girdiği haftayı yine lider kapatmayı başardı.

Son haftaların formda ismi Robinho bu maçta attığı 2 golün yanında oynadığı futbolla göz doldururken, kaptan Raul yine üstüne düşeni yapıp golünü attı. Mallorca'da ise iki gole imza atan Varela günün etkili isimlerinden biriydi.

Maç öncesi 25 puanı bulunan Real, bu galibiyetle puanını 28'e yükseltti ve ikinci sıradaki Barcelona ile arasındaki puan farkını 4'e çıkardı. Maç öncesi 16 puanı bulunan Mallorca ise aynı puanda kalarak, ligde arka arkaya oynadığı 4. maçından da galibiyet çıkaramamış oldu.

0 yorum: